O NAMA  /  ZANIMLJIVOSTI  /  REFERENCE  /  PROJEKTI VIDEO  /  KATALOZI
POČETNA KONTAKTI
INTERIJER
EKSTERIJERI
SPECIJALNI PROIZVODI
MATERIJALI

Reference

Pogledajte našu referentnu listu

Vrste objekata:

Odaberite vrstu objekta za prikaz i
flitriranje referenci:

Materijali:

Odaberite vrstu materijala za prikaz
i flitriranje referenci:

 

 

 

UHMP Zagreb

U travnju 2009. godine Službenim pozivom na broj 94 gradonačelnik je otvorio novu zgradu Ustanove za hitnu medicinsku pomoć Zagreb u Heinzelovoj 88, vrijednu 160 milijuna kuna.

Objekt od osam etaža obuhvaća prijavno-dojavnu službu, ambulantu s reanimacijom, stacionar za urgentna stanja, medikamentozne pričuve Grada Zagreba, predavaonicu i učionice, laboratorij, upravu, tehničku službu i višekatnu garažu za 170 sanitetskih vozila.
Očekuje se da će ova napredna, netipična zgrada, organizirana tako da funkcionira kao veliki terminal koji će obavljati sve navedene funkcije, značajno unaprijediti pružanje hitne medicinske pomoći u Zagrebu.
Tako će ustanova koja je započela radom sa svega četiri konja i četiri namještenika, sto godina nakon svog osnutka radit će na bruto površini od gotovo 15.000 četvornih metara gdje će po prvi puta u našoj zemlji na jednom mjestu biti uklopljeni svi medicinski sadržaji.

Materijali korišteni prilikom izrade:

  • 0085 FH, 0725 FH, 0635 FH, 0095 FH, 0067 FH, ALUCOMPACT 42
SIŽE/ PROJEKT/ opremili su kompletan interijer svojim sanitarnim kabinama, garderobnim ormarićima, pultevima i pregradama, vratnim krilima, kliznim perforiranim vratima, mimokretnim vratima, stolovima, ormarima i ostalim namještajem. 

Fotogalerija