O NAMA  /  ZANIMLJIVOSTI  /  REFERENCE  /  PROJEKTI VIDEO  /  KATALOZI
POČETNA KONTAKTI
INTERIJER
EKSTERIJERI
SPECIJALNI PROIZVODI
MATERIJALI

Reference

Pogledajte našu referentnu listu

Vrste objekata:

Odaberite vrstu objekta za prikaz i
flitriranje referenci:

Materijali:

Odaberite vrstu materijala za prikaz
i flitriranje referenci:

 

 

 

McDonald's Heinzelova

U srcu poslovne zone Zagreba, McDonald’s restoran u Heinzelovoj ulici, očekuje vas s dobrodošlicom 24 sata na dan svih 7 dana u tjednu. Veliki broj gostiju raduje pogodnost koju pruža McDrive jer svoju narudžbu mogu dobiti bez potrebe da izlaze iz svojeg automobila, što je osobito praktično ukoliko im se žuri ili im jednostavno više odgovara svoju narudžbu ponijeti za van.
Ovaj vrlo moderno uređeni restoran omiljeno je odredište i svih ljubitelja slatkih delicija, jer se u sklopu ovog restorana nalazi i jedan od dva zagrebačka McCafe-a, naše poznate oaze za ljubitelje vrhunske kave i slastica.
Restoran ima i vlastiti parking te veliku vanjsku terasu s osiguranim velikim suncobranima. Najmlađe će razveseliti i vanjsko dječje igralište – popularni Playland u kojem mogu uživati kada je toplo i lijepo vrijeme.
U ovom vas restoranu očekuje i besplatni Internet kutak kako biste uz svoj omiljeni obrok ili finu kavu s lakoćom mogli provjeriti što ima novog na webu. Najfinije slastice iz ponude McCafea jednostavno morate probati i uvjeriti se sami u njihovu izvrsnost.
Fotogalerija