O NAMA  /  ZANIMLJIVOSTI  /  REFERENCE  /  PROJEKTI VIDEO  /  KATALOZI
POČETNA KONTAKTI
INTERIJER
EKSTERIJERI
SPECIJALNI PROIZVODI
MATERIJALI

Reference

Pogledajte našu referentnu listu

Vrste objekata:

Odaberite vrstu objekta za prikaz i
flitriranje referenci:

Materijali:

Odaberite vrstu materijala za prikaz
i flitriranje referenci:

 

 

 

Ekoblok park prirode Lastovsko otočje

Tvrtka Siže Kupres izradila je i postavila kioske sa solarnim panelima, mini vjetroelektranama i baterijama u Park prirode Lastovsko otočje.
Park prirode Lastovsko otočje dobio je dva info kioska za potreba informiranja posjetitelja i kontrolu naplate ulaznica. Ukupna vrijednost kioska je 648.250,00 s PDV-om. Izradila ih je hrvatska tvrtka Siže Kupres d.o.o. iz Samobora iz koje su otpremljeni prema Lastovu.

Info kiosci će biti postavljeni na lokacijama Ubli i Zaklopatica koje osiguravaju adekvatne uvjete za aktivnosti informiranja posjetitelja i prodaju suvenira, informativnih materijala i karata za području PP Lastovsko otočje. Za obavljanje navedenih aktivnosti unutar tipskih modula predviđen je mobilni pult te prostor za odlaganje i prezentaciju proizvoda i informativnih letaka.

Radi se o hrvatskom dizajnu i proizvodu. Oni su pomoći Parku prirode u izgradnji cjelovitog sustava posjetiteljske infrastrukture te provođenju održive politike upravljanja parkom temeljene na principima održivog turizma i razvoju modela očuvanja prirodnih vrijednosti zaštićenog područja.

Financijska sredstva za info kioske osigurana su u sklopu Projekta integracije u EU Natura 2000 koji je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike pokrenulo 2011. radi pružanja podrške nacionalnim parkovima, parkovima prirode i županijskim javnim ustanovama u upravljanju zaštićenim prirodnim vrijednostima pri implementaciji ciljeva europske ekološke mreže Natura 2000 u njihove investicijske programe.
Fotogalerija