O NAMA  /  ZANIMLJIVOSTI  /  REFERENCE  /  PROJEKTI VIDEO  /  KATALOZI
POČETNA KONTAKTI
INTERIJER
EKSTERIJERI
SPECIJALNI PROIZVODI
MATERIJALI

Reference

Pogledajte našu referentnu listu

Vrste objekata:

Odaberite vrstu objekta za prikaz i
flitriranje referenci:

Materijali:

Odaberite vrstu materijala za prikaz
i flitriranje referenci:

 

 

 

Novinsko distributivni centar Tisak - Zagreb

SIŽE PROJEKTI sudjelovali su u opremanju nove glavne upravne zgrade i distributivnog centra za poduzeće Tisak na lokaciji Žitnjak na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji.

www.size-projekti.hr

 

 

Objekt je projektirala tvrtka TOGA inženjering, a SIŽE Kupres je u dva mjeseca montirao oko 2.000 m2 "feco" pregradnih stijena sa 150 drvenih i staklenih vrata, 1.200 m2 zidnih obloga, 18 pultova, 400 parapetnih maski fan coiler-a i polica, te razni namještaj, sanitarne pultove i mnogo druge opreme. Zbog vrlo kratkog vremenskog roka i volumena posla naša tvrtka još jednom je pokazala da se maksimalnim zalaganjem svih djelatnika i dobrom organizacijom mogu postići vrhunski rezultati, na zadovoljstvo projektanata i investitora. Ovim projektom program pregradnih zidova koji ostvarujemo u suradnji s njemačkim partnerom "feco" ušao je definitivno na hrvatsko tržište, gdje će pokazati sve svoje funkcionalne i estetske prednosti pred klasičnim i gips-kartonskim zidovima. Više o feco pregradnim stijenama pročitajte ovdje FECO pregradne stijene

 

 

Na objektu su odabrani dekori "feco" zidova i zidnih obloga 37744 AT Lavare i 02171 PE Agate Gray. Zidovi predvorja obloženi su dekorom 37975 AT Melody, a servisne prostorije u dekorima 27169 BS Sunshine yellow, 27121 PE Orange, 27190 BS Mamba green, 27173 BS Aqua, 27167 BS Viola, 27113 PE Chilli red, sve proizvođača KAINDL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogalerija